2 Aralık 2015 Çarşamba

Big Brother Türkiye Onur Kimdir ?

Big Brother Türkiye Onur Kimdir ?




Babası ile büyüyen onur, hayata dair çok şeyi ondan öğrendiğini söylüyor. Hayvanları sevse de kedilerden korkuyor. Kızlarla flört etmeyi seviyor, Big Brother Türkiye evinde en çok kızları merak ediyor. Diş tellerini de kızlar tarafından beğenildiğini düşündüğü için çıkarmıyor. Türkiye’nin gülmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Onur, çılgınlıklarıyla gönülleri fethedeceğini inanıyor. Onur Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp Dünya’da ayak basmadık yer bırakmak istemiyor.



Star TV yeni yarışması Big Brother Türkiye nefes kesen bir rekabete sahne oluyor. Peki, Big Brother yarışmacıları kimlerden oluşuyor? Big Brother Türkiye onur  yarışma formatı ve kuralları neler? İşte merak edilen detaylar… 
Big Brother Türkiye ilk bölümüyle heyecan ve aksiyonun limitini zorlamayı başardı. Dünyada 73 ülkede yayınlandıktan sonra nihayet ülkemizde de çekimlerine başlanan Big Brother Star TV ekranında seyirci karşısına çıkıyor. Asuman Krause tarafından sunuculuğu üstlenen yarışma zeka ve fiziksel güç gerektiren etaplardan oluşuyor.

1 yorum:

  1. Onur big brother daki en büyük favorim onu gerçekten çok seviyorum yaaa 😍😍

    YanıtlaSil